ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР

Дата на публикуване: 11.01.2018 г. в 18:37 ч.

ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 1
Начална цена:
625409.00 лв.

Номер на публична продан:
0000725

Номер на изпълнително дело:
20137010400619

Вид на имота:
Заведение

Местоположение:
Благоевград

Адрес:
пл. "Георги Измирлиев - Македончето"

Площ:
1083.00 кв.м.

Срок:
от 12.01.2018 до 12.02.2018

Дата на отваряне:
13.02.2018 г. в 16:00 ч.

Място на отваряне:
РАЙОНЕН СЪД БЛАГОЕВГРАД

Сканирани обявления:
OBYAVLENIE PP-619-13-12.01.2018-12.02.2018-13.pdf

ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 2
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 3
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 4
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 5
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 6
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 7
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 8
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 9
ПРОДАЖБА НА СПА - ЦЕНТЪР - 10

Описание:

 

ОБЯВЛЕНИЕ

ЗА НОВА ПУБЛИЧНА ПРОДАН НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

 

Подписаният Александър Борисов Цанковски – частен съдебен изпълнител с рег.№701 и район на действие Окръжен съд - Благоевград, на основание чл.487 от ГПК,

ОБЯВЯВАМ НОВА ПУБЛИЧНА ПРОДАН ПО Изп. дело №20137010400619 НАНЕДВИЖИМ ИМОТ СОБСТВЕНОСТ на ипотекарния длъжник:„СТРУМА ИНВЕСТ 2014“ ЕООД“ с ЕИК:101619145 (правоприемник на “ ГАЛЧЕВ ИНВЕСТ “ ЕООД ).

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА:

СГРАДА с идентификатор: 04279.612.97.20, Предназначение: Спортна сграда, база с площ от 1 083,00кв.м., брой етажи: 1, ЕКАТТЕ: 04279, в кадастрален район: 612, в поземлен имот: 04279.612.97, по кадастралната карта на гр.Благоевград.

Административен адрес: гр. Благоевград, пл. “ Георги Измирлиев – Македончето “

Описание по стар идентификатор:

НЕДВИЖИМ ИМОТ, представвляващ Магазин „РУБИН”, находящ се в гр.Благоевград, пл.”Георги Измирлиев”, построен в УПИ І, в кв.9 по ЗРП на Благоевград от 1994г., представляващ част от подплощадното пространство, със застроена площ от 981,88кв.м., състоящ се от търговска зала, канцелария, санитарни възли, складове – 11 броя и обслужващи площи, ведно със съответното право на строеж върху мястото, при съседи на имота: Север – кафе сладкарница „Театъра”, изток – площадни фонтани, юг – имот пл.№8821, като съгласно одобрени инвестиционни проекти за преустройство на съществуваща сграда МАГАЗИН „РУБИН” от 21.09.2004г., преустроена в СПА център с РЗП 981,90 кв.м., състоящ се от следните помещения: Два входа, фоайе – рецепция и фоайе – коридор, помещение за склад към бара, тоалетна за клиенти, съблекални за клиенти, тоалетни за персонала, помещения за ел. табло и за склад – рецепция, битово помещение – мъже, битово помещение – жени, офис за управител, офис за терепавт, три коридора, кабинет – лице, три кабинета тяло, два кабинета за епилация, кабинет за хоризонтален солариум, кабинет за вертикален солариум, кабинет за таласотерапия, три душ – кабини, помещение за релакс с протеинов бар и фреш – бар, съблекални тоалетна и душове – жени, съблекални тоалетна и душове – мъже, коридор, фермерска сауна, помещение за римска баня с предверие, помещение за душове, помещение за RASUL с предверие, финландска сауна, техническо помещение, помещение за активен релакс, две помещения за масаж, склад чисто бельо и склад употребявано бельо.

 

Подробно описание на сграда с идентификатор: 04279.612.97.20

СГРАДАТА е едноетажна, масивна със стоманобетонни греди, колони и плочи, стоманобетонни външни ограждащи стени и частично тухлени, частично гипсокартон на метална конструкция вътрешни преградни стени. Покривът на сградата, представлява част от площад „ Георги Измирлиев „ и е плосък с хидроизолация. Изграден е и междинен покрив с Ондолин на метална конструкция. Вътрешни врати – МДФ. Дограма – алуминиева. Изградена и ОиВ инсталация, хидрофорна инсталация, климатична инсталация на газ „ DAIKIN,„ озвучителна инсталация, подово – отоплителна инсталация на ток, система на битово гореща вода, и пожароизвестителна инсталация. Сградата се намира под-площадното пространство на пл. „ Георги Измирлиев „ в пешеходната зона на града, идеален център, първа оценителска зона в район с напълно изградена инфраструктура и елементи на градската среда. Същата е в непосредствена близост до община Благоевград, областна администрация, градският парк и АУБ.

 

Сградата се състои от:

1.Кафе – Аперитив, състоящо се от: зала, склад, тоалетна с предверие – дамска и тоалетна с предверие – мъжка. Залата е с под гранит, стени – гипсокартон, шпакловка и латекс, стената от юг – мраморна мозайка, стената от запад – стъклена витрина с двойна стъклена врата, таван – гипсокартон, шпакловка и латекс. В залата е монтиран Бар-плот от МДФ с гранитен плот. Складът е с под – теракота, стени и тамван – гипсокартон, шпакловка и латекс. Тоалетните с предверия са с под – теракота, стени – теракота, таван – гипсокартон, шпакловка и латекс.

2.Рецепция е с под – гранит, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, от запад – стъклена витрина и стъклена автоматична двойна врата от изток е монтирана стъклена витрина със стъклена двойна врата, между рецепцията и залата на кафе – аперитива има достъп.

3.Обслужващ коридор е с под – гранит, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, частично по стени – изградени гипсови орнаменти, частично в зала – Релакс – мраморна мозйка. Има изграден фонтан с въртяща пирамида и фонтан с въртяща се топка облицовани с мрамор и пет броя водни огледала по стени.

4. Кабинети / пет броя/

- за маникюр и педикюр, грижа за лицето – два броя, фризьорски салон и епилация – Лазер и са с под – винилова настилка, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс.

5.Кабинети за Солариум / два броя/

- хоризонтал и вертикален и са с под – винилова настилка, стени и таван – гипсокартон, шпакловака и латекс.

6. Кабинети / четири броя/

- кабинет за хидротерапия, таласотарепия и два броя – масаж тяло, всички са под и стени – теракота, таван – гипсокартон, шпакловка и латекс. Във всички има изградени Душ-кабини, облицовани със стъклокерамични плочки.

7. Кабинет - Активен релакс е с под – циментова замазка и ламиниран паркет, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс. Има монтирано по таван – интерактивно осветление.

8. Зала – Релакс е с под - циментова замазка и ламиниран паркет, частично – гранит, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, частично по стени – теракота и монтирана стъклена витрина.

9. Съблекалня – Жени и Съблекалня – Мъже иса с под и стени – теракота, таван – гипсокартон, шпакловка и латекс с монтирани по четири броя керамични мивки на гранитен плот и по пет броя душове със стъклени паравани. Към съблекалните са изградени и по два броя тоалетни и са с под и стени – теракота, таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, с монтирани керамична тоалетна чиния с вградено казанче и керамични мивки.

10. Три броя Душове с предверие са с под, стени и таван – стъклокерамични плочки.

11. Финландска сауна и Био сауна и са с под – теракота и дървени скари, стени и таван – дървена обшивка. Врати – стъклени.

12. Римска баня с предверие и Разул с предверие. Предверията са под – теракота, стени на Н=2.00м. – стъклокерамични плочки, а останалата част и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс. В предверията са изградени Душ – кабини, облицовани със стъклокерамични плочки. Сауните са с под – теракота, стени и таван – стъклокерамични плочки. Изградени са по пет броя кресла – облицовани със стъклокерамични плочки. Вътрешни врати – алуминиеви.

13. Технически помещения / осем броя/ всички помещения са с под – теракота, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс.

14. Зала за фитнес е с под – винилова настилка, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, по стени на Н=2.00м. – монтирани огледала. Стената към обслужващия коридор – стъклена с два броя стъклени врати.

15. Зала за аеробика и е с под – винилова настилка, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, частично по стени монтирани огледала на Н=2.00м.

16. Коридор – зала аеробика и е с под – винилова настилка, стени и таван – гипсокартон, шпакловка и латекс

17. Баня и тоалетна с предверие – персонал – два броя. И са с под и стени – теракота, таван – гипсокартон, шпакловка и латекс, с монтирани керамични мивки на гранитен плот и керамични тоалетни чинии с вградено казанче.

 

Забележка: Сградата е преустроена от бивш магазин „ Рубин „ в СПА – ЦЕНТЪР, съгласно Разрешение за строеж №312 от 21.09.2004г. и Одобрен инвестиционен проект за преустройство на съществуваща сграда от 21.09.2004г. За сградата има издадено Удостоверение за въвеждане в експлоатация №221 от 17.12.2004г.

 

Начална цена 625 409лв. /шестстотин двадесет и пет хиляди четиристотин и девет лева./

 

Публичната продажба на имота е облагаема доставка по смисъла начл. 2 от ЗДДС във връзка с чл.131 от ЗДДС и върху крайната цена следва да се начисли ДДС.

 

Върху недвижимия имот има наложени следните тежести: 1. Договорна ипотека, вписана в службата по вписвания гр. Благоевград с вх.рег.№5758 от 19.12.2008г., акт 101, том V; 2. Възбрана, вписана в службата по вписвания гр. Благоевград с вх.рег.№2560 от 05.07.2013г., акт 31, том 2; 3. Възбрана, вписана в службата по вписвания гр. Благоевград с вх.рег.№2569 от 08.07.2013г., акт 38, том 2;

 

Проданта ще се извърши в сградата на Районен съд гр. БЛАГОЕВГРАД

от 9.00часа на 12.01.2018г. до 17.00часа на 12.02.2018г.,

 

където лицата желаещи да участватмогат да се запознаят с книжата по проданта и да наддават - след като внесат по специалната сметка на ЧСИ Александър Цанковски в „ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА “ АД, IBAN:BG75UBBS80025089019130, BIC - UBBSBGSFзадатък в размер на 10%/десет процента/ от началната цена на имота, който желаят да закупят. Наддаването се извършва в деловодството на Районния съд, с наддавателно предложение по образец- подадено в запечатан плик, към което се прилага копие от лична карта за физическо лице, съответно удостоверение от актуално състояние за фирми, както и екземпляр от вносната бележка за внесен задатък.

 

Отваряне на наддавателните предложения на дата: 13.02.2018г. от 16.00часа в сградата на Районен съд - гр.БЛАГОЕВГРАД.

 

Валидни са само наддавателни предложения на стойност равна на цената на имота или по голяма от нея.На осн. чл.175 от ЗЗД след извършването на публична продан на имота всички ипотеки върху него, както и всички вещни права, учредени след първата ипотека, се погасяват.

 

ОПРЕДЕЛЯМ ВРЕМЕ ЗА ОГЛЕД на имота, предмет на публичната продан, от лицата желаещи да го закупят:

Всеки делничен ден в дните на извършване на проданта от 09.00часа до 17.00часа, след предварителна уговорка с пазача: МУСА ОРЦЕВ стел. за връзка: 0886/616969, на адрес:гр. Благоевград, пл. “Георги Измирлиев–Македончето“, СПА ЦЕНТЪР – „ХАРМОНИЯ”.

Телефон за информация и сигнали за пречене от страна на длъжника /пазача/: 073/831138

 

ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП ЗА ВЗИСКАТЕЛИ